SÓS FECÓ

SÓS FECÓ

Debrecenben született. Gyermek kora óta a zenél.

A Hajdúsámsoni Általános Művészeti Iskolába járt, így tanulmányai nagy részét a zenére fordította. 9 évig játszott zongorán, később a szaxofont választotta, és tanulta 2 évig. Eközben édesapjával lakodalmakba járt muzsikálni, ahol ráérzett a mulatós műfajra, így édesapja készítette fel a színpadra. 2015-ben lehetőséget kapott húgával a Sláger TV-nél arra, hogy együttesként megmutathassák magukat. Ekkora már saját szerzeményükkel állhattak a kamerák elé.
A "Nyugi hugi" című dalukkal robbantak be igazán köztudatba, amivel elnyerték a TV nézők és a közönség rokonszenvét. 2017-ben külön - külön is jelentettek meg dalokat, videóklipeket, míg végül húga kilépett a formációból.

2019-ben Fecó szóló karrierbe kezdett. Azóta is a Sláger TV mulatós csapatát erősíti és minden saját gyártású műsoruk ( Sláger TV Party, Eszem-iszom, dínom dánom, Zeneváró) állandó vendége.
Saját dalaival és remek feldolgozásaival a közönség egyik nagy kedvence. Zenéje fiatalos, lendületes. Első szóló videóklipje a Csajetta, majd érkezett a Riviéra...

Imád utazni. Nyaralásait előszeretettel összeköti a megjelenő dalainak videóklip forgatásaival.

Közreműködésben is szívesen készít dalokat, így született meg Bódi Csabival a Szedd alá című dal, melynek klipjét Dubai-ban rögzítették, vagy Gorre-val a Svájc című klip.

© Copyright Sláger TV 2024