A HELYETTESÍTŐK

Műsorvezetők: Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Műsoron
  • Csütörtök: 20:00

Nagy fába vágja a fejszéjét Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik minden csütörtökön 20.00 (ismétlés vasárnap 9.55)
A helyettesítőkkel jelentkeznek a Sláger TV-n. A két jómadár ezúttal különféle foglalkozásokban, szakmákban próbálja ki magát.
Mindez nem áll tőlük távol, hiszen a 95.8 Sláger FM-en már jónéhányba belekóstoltak az elmúlt időszakban. „Voltam már alkalmi taxisofőr, pedikűrös, sminkes, énekes.
Nagyon élveztem ezeket a lehetőségeket és bár mindig azt hittem, hogy könnyű dolgom lesz menet közben rá kell jönnöm: egyik szakma sem egy sétagalopp” – mondta Bárdosi Sándor, akinek cinkostársa Növényi Norbert lesz. A két olimpikon remekül szót ért egymással, így a különféle szakmákba is együtt vetik bele magukat. „A Sláger Reggelben több olyan szakmát is kipróbált Sanyi, ahol én voltam az alany.
Így történt, hogy a pedikűrömet flex-szel akarta elkészíteni vagy hogy kerülő úton vitt, mint alkalmi taxis. Edzett vagyok, egyiken se borultam ki, így A helyettesítőkben is együtt próbáljuk ki az izgalmasabbnál izgalmasabb foglalkozásokat.
Óvóbácsik, raktárosok, gazdák, szakácsok, szerelők, felsorolni is nehéz lenne hány szakmát érintünk majd.
Szinte mindenhol ott leszünk, igyekszünk majd ott segíteni, ahol tudunk.
A feladatot komolyan vesszük, de rágörcsölni nem fogunk.
Akadt nem egy olyan helyzet, ahol könnyesre röhögtük magunkat, reméljük a nézők is így lesznek majd ezzel, amikor látják a megmozdulásainkat”
– mondta Növényi Norbert.