A JÓ LACIBETYÁR

A JÓ LACIBETYÁR

Öregapáim mást nem hagytak rám, mint a száz év alatt összegyűjtött lakodalmas hagyományokat. Ez nekem többet ér, mintha vagyont vagy tartozást örököltem volna.

1982 óta vagyok a szórakoztatóiparban. Ugyanis ekkor volt az első esküvő, amelyen vőfélykedtem. Minden sikerem alapja a vőfélykedés. 1990-től a vendéglátó mellett elkezdődtek a Balatonon a lovasbemutatók, a csárdák vendégeinek szórakoztatása, melyből én is kivettem a részemet. 1999 óta Koltay Gábor filmrendező és barátom jóvoltából számos filmben, színházi darabban kaptam munkát, mint kaszkadőr és színész. Szerepeltem többek közt: Sacra Corona, Sobri, József testvér és barátai, A napba öltözött leány és megannyi külföldi és magyar reklámfilmben. 2006-ban Domján Tamás elvitt az EMI Private Moon kiadóhoz, ahol Kisszabó Gábor az akkori vezető kiadta első lemezemet, melynek címe: Halljunk szót uraim! Ennek sikerén felbuzdulva elkészült a második lemezem a Szépasszonyok, Jóemberek!, s közben kiadtam egy DVD-t is, A jó LaciBetyár Vigadóját. A harmadik lemezem Azt húzd prímás! címmel jelent meg, a Sláger TV kiadásában. 2007 óta válogatom, népszerűsítem és persze fogyasztom a Kárpát – medence gyümölcseiből méltán elismert párlatot, a Kárpátia pálinkát.

2013-ban lehetőséget kaptunk a Sláger TV-től, hogy Bunyós Pityuval egy mulatós műsort készítsünk, mellyel a nézőknek bemutassuk, hogy mulat két vidám figura. A műsorunk címe Eszem-iszom, dínom-dánom, ami azóta is töretlen sikerrel szórakoztat. A műsorhoz nagyon jó szórakozást kíván egy vagány, aki nem más, mint a A jó LaciBetyár.

© Copyright Sláger TV 2024