ROYAL TIBI

ROYAL TIBI

Zenei diploma megszerzése, több mint 30 éves zenei múlt, 2012- től a Sláger TV (akkor még Nóta TV) előadója , slágerek, dalok szerzője és előadója , Royal Team egyik megalapítója, menedzsere és frontembere - ez lenne a múlt, nagyon tömören összefoglalva.

2022 - től, egy nehéz döntést követően szólóban folytatja tovább. A közönség és rajongók szeretete és nem utolsó sorban, a Sláger TV vezetőségének bizalma segítségével ma már nagyon sok saját slágerrel büszkélkedhet, ugyanakkor megtalálhatóak régebbi szerzeményei is repertoár listájában, de a mulatós feldolgozások is nagyon kedveltek.

Dalai elérhetők CD illetve digitális albumok formájában is.

Fellépései során megfordult Európa több országában, a tengeren túlon, mindenütt sikeres és emlékezetes bulikat hagyva maga után. Nagyon sok helyre újra meghívást kap, ez sok mindent elárul fellépései sikerességéről.

Város és falunapok, szabadtéri, több ezer fős rendezvények, céges partyk, lakodalmak, születésnapok, privát események, bálok, kisebb összejövetelek ,... bármelyikre tökéletes megoldás lehet közel egy órás mulatós - szórakoztató műsora megrendelése, mely garantált és felhőtlen szórakozást biztosít minden korosztálynak.

Dalaim megtalálhatóak :

Spotify - Apple Music - YouTube Music - deezer - TIDAL - iTunes Store

Royal Tibi Youtube: https://www.youtube.com/c/RoyalTibimulatos
Royal Tibi Facebook: https://www.facebook.com/royaltibiroyalteam
Royal Tibi Instagram : https://www.instagram.com/royaltibi/
Royal Tibi TikTok : https://www.tiktok.com/@royaltibi
Royal Tibi Rajongói csoport : https://www.facebook.com/groups/1025775901416068

© Copyright Sláger TV 2024